Navigatie

Goedkoop internet en bellen

Veel providers bieden diensten aan voor goedkoop internet en bellen. U sluit hiervoor dan één pakket af. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u vaak ook nog profiteren van aanbiedingen, welkomstcadeaus of kortingsacties.

Om het goedkoopste internet en bellen abonnement te vinden, vult u eerst de postcodechecker in. U krijgt dan meer informatie over de internetsnelheden en tarieven die beschikbaar zijn op uw adres. Ook uw belgedrag speelt uiteraard een belangrijke rol. Maakt u gebruik van ISDN of belt u via een analoge aansluiting? Hoe veel belt u maandelijks en is dat voornamelijk naar vaste of naar mobiele nummers? Wanneer u deze gegevens voor uzelf op een rijtje zet is het gemakkelijker om een goed overzicht te krijgen van de goedkoopste internet en bellen aanbieder voor uw situatie.

Internet en telefonie aanvullingen

Let bij het internet en bellen vergelijken ook op een aantal optionele aanvullingen. Vaak is het bijvoorbeeld mogelijk om een maandabonnement af te sluiten in plaats van een jaarabonnement. U betaalt dan iets meer per maand, maar uw abonnement is wel maandelijks opzegbaar. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u bepaalde diensten wilt uitproberen. U kunt dan zorgeloos opzeggen, mocht iets u niet bevallen.

Verder zult u bij uw zoektocht naar het goedkoopste internet en bellen ontdekken dat er vaak onbeperkt bellen wordt aangeboden. Dit is prettig, zeker wanneer u veel belt. U hoeft dan niet meer te letten op het aantal minuten dat u heeft gebeld en ook niet of u belt naar een mobiel nummer of een vaste lijn. Tevens kunt u vaak ook via het internet bellen.

Internet en bellen aanbieders

Een aantal aanbieders van goedkoop internet en bellen zijn:

Klik op de betreffende provider voor het dienstenoverzicht en de kosten of ga voor een compleet overzicht internet en bellen vergelijken:

INTERNET EN BELLEN VERGELIJKEN

Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over