Navigatie
Tele2

Tele2 mobiel via 4G

4G is de snellere variant van het mobiele 3G netwerk. Dit wil zeggen dat het uploaden en downloaden van foto's, films en overige bestanden via het Tele2 mobiele internet nog sneller is. Dit is ook hard nodig, want de mobiele applicaties die gebruikt worden, worden elk jaar sneller en uitgebreider. HD foto en filmbestanden kunnen anno 2014 gemaakt worden met mobiele apparaten. Maar wat heb je aan HD opnames met je GSM toestel, als je die niet kunt ontvangen en verzenden via mobiel internet. Tele2 mobiel maakt voor het 4G netwerk gebruik van de antennes van T-mobile. Mogelijk dat ook dit in de toekomst onder eigen beheer mogelijk is. 4G mobiel internet is een vast onderdeel van de mobiele Tele2 pakketten.
Reden genoeg dus om Tele2 als serieuze speler onder de internetaanbieders zien en vooral ook om hun aanbiedingen te bekijken.

Klantenservice Tele2

Met de klantenservice van Tele2 kun je contact opnemen via het online forum, Twitter en Facebook, het postadres, de virtuele assistent op de website, ook kun je telefonisch contact zoeken of een bezoekje aan een Tele2 winkel in de buurt nemen. De medewerkers proberen je ze goed mogelijk te helpen. De klantenservice is voor vragen over je abonnement, problemen en storingen, klachten, toestelhulp, bestellingen en leveringen, facturen, instellingen en andere vragen. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Tele2.

Tele2 Nederland B.V.
Postbus 289
2400 AG Alphen a/d Rijn


Niet tevreden over Tele2? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over