Navigatie
Telfort

Goedkoop internet

Telfort claimt de goedkoopste internet aanbieder te zijn.  Door een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden wil Telfort het beste internet voor de beste prijs aanbieden in een goedkoop abonnement. Dit doen ze niet alleen door scherpe prijzen te bieden binnen de aangeboden keuzepakketten internet, televisie en bellen, maar ook door het maken van een combinatie met mobiel bellen en digitale televisie. Dit betekent dat zowel de Telfort producten mobiel bellen en internetten als de vaste aansluiting voor thuis aan elkaar gekoppeld kunnen worden om nog meer voordeel te behalen in een goedkoop abonnement. Dit combinatievoordeel dat zorgt voor goedkoop internet is zelfs vooraf te controleren middels de combivoordeel check. Deze check geeft inzicht in het te behalen voordeel voordat je de abonnementen daadwerkelijk afsluit.  
 
Zoek je goedkoop internet en bellen zowel mobiel als voor thuis en ben je bereid om dit allemaal in een goedkoop abonnement bij één aanbieder af te nemen? Kijk dan naar de combinatie aanbiedingen van Telfort. 
 

Klantenservice Telfort

Heb je een vraag over je abonnement? Wil je je abonnement wijzigen, heb je een klacht of heb je andere vragen? Via de klantenservice van Telfort krijg je antwoord op al je vragen. Je kunt je vraag misschien wel vinden bij de online klantenservice. Hier staan bijna alle vragen per onderdeel weergegeven. Via Mijn Telfort kun je veranderingen in je abonnement aangeven. Heb je toch nog een vraag die niet beantwoord is, dan kun je contact opnemen via het Telfort forum, via Twitter, via de e-mail of je kunt telefonisch contact opnemen of een bezoekje brengen aan een winkel in de buurt. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Telfort.

Telfort Mobiel:
Postbus 512
2400 AM Alphen a/d Rijn

Telfort Internet, TV & Vast Bellen:
Postbus 217
2400 AE Alphen a/d Rijn

Telfort Zakelijk
Postbus 550
5800 AN Venray


Niet tevreden over Telfort ? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

banner

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over