Navigatie
Online.nl

Veilig internet

Online.nl staat voor een betrouwbare internetverbinding. Zowel in kwaliteit als veiligheid. Online.nl doet er alles aan om u een zo veilig mogelijke internet verbinding aan te bieden. Daarom zorgt online.nl dat u altijd op de hoogte bent van de meest actuele internetbeveiligingen. Online.nl licht u voor over hoe u veilig op internet kunt surfen en wijst u op zaken als malware, pishing,  spam, maar bijvoorbeeld ook hoe je een veilige WIFI verbinding kunt opzetten, beveiligen en onderhouden.

Interactieve televisie

Omdat Online.nl een stabiel en veilig internet garandeert en de verbinding dusdanig goed is, is het dan ook enkel mogelijk om interactieve televisie af te nemen bij een abonnement. U kunt zoals andere aanbieders ook bij Online.nl kiezen uit de 'Alles in 1' pakketten. Echter dan alleen met interactieve televisie. De huidige actie is twee maanden gratis bij het aansluiten van een abonnement. Ook heeft Online.nl een postcodecheck ingebouwd. Kijk snel op de website online.nl voor het best passend pakket. Eenvoudig kiezen door modules aan of uit te zetten, met een handig totaalprijsoverzicht in de rechterkolom. Installatieservice en gratis overstapservice zijn inbegrepen. Dankzij online kunt u met een veilig gevoel internetten.

Klantenservice Online.nl

Klopt er iets niet aan je abonnement? Wil je producten bestellen of heb je andere vragen? Je kunt met al je vragen terecht bij de klantenservice van Online.nl. Je kunt e-mailen, gebruik maken van de online klantenservice maar ook zijn ze te vinden op Social Media. Zij zullen hun best doen om al je vragen te beantwoorden. Via de online hulp vind je alles over het gebruik van je abonnement, hulp bij het oplossen van technische problemen en nog veel meer. Je kunt online uiteraard ook een vraag stellen of een klacht indienen bij de medewerkers. Op Social Media kun je ook terecht met al je vragen. Het webcare team zit voor je klaar. Wil je toch liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook, dit doe je door te bellen met de verkooplijn of de klantenservicelijn. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Online.nl.

Online.nl
Postbus 16156
2500 BD Den Haag


Niet tevreden over Online.nl ? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

 

 

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over