Navigatie
Stipte.nl
  • Family
  • Family ITV
  • One

Elk pakket is toegespitst op uw specifieke gezinssituatie. Bent u alleen in uw huishouden, dan wordt uw internetverbinding waarschijnlijk minder intensief gebruikt, dan dat u met een groot gezin bent. Ook biedt het ONE pakket enkel internet en telefonie. Dit 'maakt het ONE' pakket iets goedkoper dan de overige pakketten. Wel ontvangt u bij het ´ONE´ pakket een gratis computerbeveiliging.

TV gemist

De FAMILY pakketten zijn het meest uitgebreid. Het voornaamste onderscheidt zit in het type digitale televisie welke u wilt afnemen. FAMILY ITV biedt als grote pluspunt interactieve televisie. Interactieve televisie biedt de mogelijkheid om uitzendingen te pauzeren en terug te spoelen. Ook is het mogelijk om programma´s op te nemen en terug te kijken, dankzij de optie uitzending gemist.

Postcodechecker    

Ook de website van Stipte.nl maakt gebruik van een postcodechecker. Zo weet u altijd voorafgaand aan het afsluiten van een abonnement of het product bij u thuis beschikbaar is.

Klantenservice Stipte

Wil je je aanmelden, productinformatie, informatie over abonnementen, technische hulp, financiële hulp of zakelijke hulp?Via de klantenservice van Stipte kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Op de website vind je per onderdeel informatie, misschien wordt hier je vraag al beantwoord en hoef je verder geen contact te zoeken. Mocht je toch nog een vraag hebben dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, daar is ie tenslotte ook voor. Stipte werkt niet met callcenters maar alleen maar met eigen mensen. Zo zorgen ze ervoor dat ze alle vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en oplossen. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Stipte.

Stipte
Postbus 158
8200 AD Lelystad


Niet tevreden over Stipte? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

Banner

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over