Navigatie
Fiber

Fiber internet en meer

Fiber is een Nederlands bedrijf dat opgezet is door Nederlandse ondernemers. Bij Fiber kun je zelf een pakket samenstellen met internet van Fiber en televisie van Fiber. Voor de televisie heb je de keus uit digitale & analoge televisie en interactieve HD televisie met programma gemist en andere handige opties en apps.

Fiber glasvezelinternet

Twee miljoen huishoudens in Nederland hebben op dit moment glasvezel. En dit worden er elke maand wel meer! Volgens Fiber is glasvezel de toekomst. Glasvezel verbruikt namelijk 62% minder energie en is hiermee een verantwoorde manier van internet in tijden dat we moeten nadenken over de toekomst en het milieu. Bij Fiber maakt aandacht voor het milieu dan ook deel uit van de kernwaardes. Naast het feit dat Fiber glasvezelinternet een verantwoorde keuze is, biedt het jou alleen maar voordelen. Je kunt sneller downloaden, sneller uploaden, en kunt met meerdere mensen tegelijk profiteren van de snelle Fiber internetverbinding.

Internet van Fiber

Bij fiber heb je internet vanaf €39,95 p.m. Dit is een Fiber internet only pakket van 60 Mb per seconde. Natuurlijk kun je sneller internet bij Fiber kiezen, voor €5,- of €10,- meer. Televisie en telefoneren kan ook via de glasvezelkabel en biedt ook vele voordelen.

Klantenservice Fiber

Bij de klantenservice van Fiber kun je terecht voor al je vragen over overstappen, wat je moet doen als je gaat verhuizen, installatie en nog veel meer. Ook vind je bij de service, handleidingen en instructiefilmpjes waarin vanalles duidelijk wordt uitgelegd. Persoonlijk contact opnemen doe je door een berichtje te sturen via Google+, Twitter of Facebook, door te chatten met een van de medewerkers, maar je kunt natuurlijk ook gewoon bellen of een briefsturen naar het postadres. Verder vind je een overzicht van veelgestelde vragen, waar je eventueel je antwoord ook in kunt vinden. Via MyFiber kun je inloggen om je gegevens te zien, te wijzigen of om hulp te vragen.

Fiber Nederland B.V.
Postbus 71387
1008 BJ Amsterdam

Niet tevreden over Fiber? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

 

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over