Navigatie
Ziggo

Ziggo pakket

Na de fusie met UPC zijn de pakketten van Ziggo veranderd. Er kan worden gekozen uit drie soorten, namelijk Ziggo Start, Complete en Max. De verschillen zitten natuurlijk in de prijs, waarbij Ziggo Start de goedkoopste is met € 49,95 per maand en Max de duurste (€ 73,95). De snelste internetsnelheid vindt u in pakket Ziggo Max (200/20mb/s). Afhankelijk van uw wensen, kunt u voor een van deze pakketten kiezen. In alle pakketten zit gratis vast bellen inbegrepen. Ziggo biedt echter ook mobiele abonnementen aan. Kies voor Ziggo Voldoende, Ruim of Enorm. Ook hier zit het verschil in de prijs en de hoeveelheid belminuten/smsjes en data.

Beste internet provider

Na de fusie met UPC gaat Ziggo door als de grootste kabelaanbieder in Nederland. Ziggo is door Tweakers.net een aantal keer uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. U bent bij Ziggo verzekerd van een hoge internetsnelheid en een uitstekende service. Wilt u overtuigd worden van het Ziggo netwerk? Lees dan verder op de website van Ziggo.

Klantenservice Ziggo

De klantenservice van Ziggo is erg uitgebreid, je kunt namelijk voor iedere vraag terecht. De online klantenservice is verdeeld in de categorieën: installeren, gebruiken, storingen, administratief, Wifi, televisie, horizon, mobiel, internet, bellen, e-mail en WifiSpots In deze categorieën vind je alles over dat onderwerp. Heb je een vraag over het installeren van digitale en interactieve televisie? Op de website staat een uitleg. Wil je liever je vraag persoonlijk stellen? Dit kun je doen door te bellen naar de klantenservice die 365 dagen per jaar geopend is van 08:00 uur tot 22:00 uur. Je kunt ook je vraag stellen op Twitter en Facebook, een contactformulier invullen of een verkoop- of servicepunt in de buurt bezoeken. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Ziggo en UPC.

Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Niet tevreden over Ziggo? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over