Navigatie
XS4ALL

XS4ALL internet

Het XS4All internet netwerk heeft het laagste storingspercentage van Nederland en is al meer dan 20 keer  als beste getest door de Consumentenbond. Het is mogelijk om uw XS4All abonnement zelf samen te stellen, maar u kunt ook kiezen uit een van de voorbeeldpakketten. Zo biedt XSAll internet voor gezinnen met tieners, voor thuiswerkers, voor kleine bedrijven en internet voor onderweg. Welk xs 4 all abonnement het beste bij u past hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie.

Extra service XS4All internet

Bij een XS4All abonnement is het mogelijk om extra opties te kiezen. Zo kunt u kiezen voor ServicePlus, waarmee u middels een USB-stick altijd online bent, ook in het geval van een internetstoring. Gaat uw modem of USB-stick kapot? Dan krijgt u dankzij deze service gratis een nieuw modem. Met een ServicePlus XS4All abonnement krijgt u ook extra beveiligingssoftware. Het ServicePlus abonnement van XS4All kost 10 euro per maand. Uiteraard zijn er ook gratis diensten waarvan klanten van XS4All gebruik kunnen maken. Dit zijn de gratis overstapservice en de gratis verhuisservice.

Bent u geïnteresseerd in internet van xs 4 all? Via de website van XS4All leest u alles over deze internet service provider.

Klantenservice XS4All

Op de website van XS4All kun je niet alleen technische vragen stellen maar ook vragen over storingen en werkzaamheden, je bestel- en orderstatus en over facturen en betalingen. Je kunt ook onder het kopje service, informatie vinden over wijzigingen, annuleren of opzeggingen en overstappen. Via contact kun je een mail sturen naar de klantenservice of bellen naar het klantenservicenummer, de technische ondersteuning of het zakelijke telefoonnummer. Uiteraard zit XS4All ook op Twitter waar je je vraag kunt stellen. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van XS4All.

XS4All
Postbus 1848
1000 BV Amsterdam


Niet tevreden over XS4All? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over