Navigatie
KPN

KPN ADSL

KPN internet maakt gebruik van een ADSL verbinding om snel internet aan te bieden bij bedrijven en particulieren. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Mocht u veel eisen stellen aan uw internetverbinding, dan kunt u gebruik maken van een zwaarder pakket. Maakt u minder intensief gebruik van uw KPN internet verbinding, dan kiest u een lichtere variant. Ook is zowel mogelijk om het benodigde internet modem aan te laten sluiten of om deze zelf aan te sluiten. Een storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar om een eventuele storing op te lossen. Zo kunt u altijd internetten. KPN internet.  

KPN Breedband internet Assistent

De KPN internet Assistent bewaakt de kwaliteit en snelheid van uw internet verbinding. De Breedband Assistent monitort de verbinding en waarschuwt u op het moment dat de verbinding sneller kan of als er updates op uw verbinding zijn. Deze erg handige extra toepassing maakt van KPN een gewaardeerde breedband aanbieder. Ook zorgeloos breedband internetten? Kies dan voor KPN internet.

Klantenservice KPN

Heb je een vraag of wil je iets melden. Bij KPN kun je gemakkelijk antwoord krijgen op al je vragen. Je kunt je vraag stellen op de chat, het forum, op Facebook of Twitter, je kunt bellen, mailen of een bezoekje brengen aan een van de KPN winkels. Verder kun je gemakkelijk inloggen op MijnKPN hier krijg je overzichtelijk jouw gegevens en abonnement weergegeven. Je kunt dingen aanpassen of bekijken hoe veel data je gebruikt heb de afgelopen maand. Je kunt ook antwoord vinden op je vraag via Service & Contact. In de categorieën vind je duidelijk een overzicht van onderwerpen waar je vraag misschien in kan vallen. Hier kun je dus misschien ook antwoord vinden op je vraag. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van KPN.

KPN mobiel en mobiel internet
Postbus 13500
9700 EG Groningen

TV, Internet en Bellen
Postbus 2547
3500 GM Utrecht
Factuur
Postbus 16666
2500 BR Den Haag

Glasvezel
Postbus 85039
3508 AA Utrecht

 

 

 

Niet tevreden over KPN? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

 

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over