Navigatie
Vergelijk de voordelen van Ziggo internet only met andere provid

Providers en pakketten vergelijken

Op Overstappenvanprovider.nl kun je eenvoudig providers en de pakketten die zij aanbieden met elkaar vergelijken. Je zult zo gauw tot de conclusie komen dat de Ziggo internet only pakketten er aantrekkelijk uitzien ten opzichte van andere pakketten. Er zijn dan ook al veel mensen overgestapt van provider of van pakket puur vanwege de internet voordelen van Ziggo.

Niet meer teveel betalen

Met Ziggo internet only pakketten betaal je niet meer voor allerlei zaken die je eigenlijk niet nodig hebt. Veel mensen hebben tegenwoordig namelijk een smart TV. Met deze apparaten is het mogelijk om via apps online televisie te kijken en je favoriete films en series te streamen. Waarom zou je nog betalen voor op het eerste oog voordelig uitziende pakketten die internet, TV en bellen in een pakket aanbieden als je in werkelijkheid alleen maar een snelle internetverbinding nodig hebt? Veel mensen betalen nog los voor functies als TV en bellen, terwijl ze dit ook gewoon via het internet zouden kunnen doen. Het is dus aan te raden om goed te vergelijken hoeveel je kunt besparen met een internet only pakket ten opzichte van andere pakketten.

Snelheid en kwaliteit

Om daadwerkelijk online televisie te kunnen kijken of films en series zonder noemenswaardige problemen te streamen, heb je wel echt snel en goed internet nodig. Ziggo is door de consumentenbond uitgeroepen tot beste internetprovider. Deze benoeming wordt onderstreept door het razendsnelle internet dat Ziggo aanbiedt. De snelheden die het internet binnen het aanbod van de Ziggo internet only pakketten bereikt is namelijk erg hoog: tot wel 1 Gbit/s. Ook kun je in elke kamer in je huis genieten van dezelfde hoogwaardige internetkwaliteit via een modern wifi-modem dat je gratis krijgt opgestuurd bij de aanschaf van een Ziggo internet only pakket.

Meer artikelen over Breedband in Nederland
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over