Navigatie
Vodafone

Vodafone glasvezel

Vodafone internet via de glasvezelkabel is 2,5 keer zo snel is als 'gewoon' internet van Vodafone, via de telefoonkabel. Met een snelheid van 500 Mb per seconde haal je letterlijk supersnel grote bestanden zoals foto's, muziek, programma's binnen. Downloaden gaat bij Vodafone dus ontzettend snel, en dit geldt ook voor bestanden uploaden.

Vodafone internet en meer

Bij Vodafone bepaal je zelf wat je van Vodafone wilt: of je alleen internet wilt of je liever een compleet pakket voor in huis wilt, inclusief internet, tv en bellen. Als je kiest voor Vodafone thuis en naast internet van Vodafone dus ook belt en televisie kijkt met Vodafone, kun je je abonnement maandelijks aanpassen voor tv en bellen. Zo kun je bijvoorbeeld even een sportzender in je pakket nemen als er belangrijke wedstrijden zijn, en neem je in de vakantie gewoon lekker een abonnement op HBO met allerlei films en series.

Vodafone internetabonnement

Vodafone internet is er al vanaf €25,- per maand. Het snelste en grootste pakket van Vodafone internet is het Vodafone glasvezelpakket van 500 Mb voor €50,- per maand. Als je internet van Vodafone hebt via DSL in plaats van glasvezel, ben je hoogstens €30,- per maand kwijt aan je internetabonnement.

Nieuw bij Vodafone? Je kiest voor één jaar voor Vodafone en kunt je abonnement maandelijks wijzigen.

Vodafone Support

Bij de Vodafone Support kun je altijd terecht. Je kunt namelijk 24 uur per dag 7 dagen in de week vragen stellen aan de Web Crew op Facebook en Twitter. Verder kun je ook vragen stellen aan de medewerkers via de chat, de telefoon, in de winkel, op het form of via e-mail. Heb je last van betaalde sms- of internetdiensten of krijg je regelmatig ongewenste telefoontjes of berichtjes? Je kunt dan ook terecht bij de Vodafone Support. Zij helpen je verder! Via My Vodafone kun je zelf je tegoed en verbruik bekijken en zaken instellen voor je mobiele nummer. Is je telefoon kapot? Je kunt met je telefoon terecht bij een van de repairdesks. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Vodafone.

Niet tevreden over Vodafone? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 

Banner

Meer artikelen over Internet providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over