Navigatie

Tv internet bellen aanbiedingen

De aanbiedingen die u krijgt als nieuwe abonnee kunnen verschillende vormen aannemen. Door een nieuw tv, internet en bellen abonnement af te sluiten kunt u bijvoorbeeld vaak korting krijgen op het standaardtarief. Let goed op de lengte van deze korting; bereken uw jaarkosten want dat is waar het uiteindelijk om draait. Veel providers geven daarnaast ook gratis welkomstcadeaus zoals een tablet erbij. Ook hierbij is belangrijk: is het cadeau echt gratis of bent u daardoor op jaarbasis duurder uit als bij een andere provider? Tot slot kan een aanbieding ook zijn dat een gratis monteur alles bij u thuis komt aansluiten of dat u geen aansluitkosten hoeft te betalen. Voor alle aanbiedingen geldt: bereken wat het tv internet en bellen abonnement u op jaarbasis kost!

Overzicht goedkoop internet bellen en tv

Hieronder volgt een overzicht van de goedkoopste internet bellen en tv providers van dit moment.

  • Tele2: € 26,50 p/m – 12 Mbit/s – 20 tv-zenders – goedkoop bellen. Korting: eerste 3 maanden € 22,- p/m.
  • Vodafone: € 29,50 p/m – 20 Mbit/s – 60 tv-zenders – goedkoop bellen. Korting: eerste 6 maanden € 20,- p/m.
  • KPN: € 40,- p/m – 20 Mbit/s – 60 tv-zenders. Korting: eerste 6 maanden € 10,- p/m.
  • Ziggo: € 41,91 p/m – 40 Mbit/s – 60 tv-zenders. Korting: eerste 6 maanden € 11,- korting p/m.
  • Fiber Alles-in-1 Pakketten: € 37,86 p/m – 80 Mbit/s – 35 tv-zenders – goedkoop bellen. Welkomstcadeau: een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie. Let op: looptijd abonnement is 24 maanden!

U ziet dat de prijs van het abonnement nogal afhankelijk is van de internetsnelheid. Bepaal daarom van te voren goed welke snelheid u nodig heeft. Vergeet niet om uw kosten per jaar te berekenen!

Internet bellen tv jaarkosten vergelijken

Hierboven hebben we het gehad over de kosten op jaarbasis voor een tv, internet en bellen abonnement. Bij Fiber zagen we echter dat de looptijd van het abonnement 2 jaar is. Hoe zit dat bij andere providers?

De meeste providers hanteren gelukkig een looptijd van één jaar, zodat u ieder jaar weer opnieuw kunt vergelijken welke aanbieder de goedkoopste is. Kijk wel altijd goed na wat de looptijd is, zodat u niet voor verassingen komt te staan!

Tot slot

Het blijkt dat Tele2 de goedkoopste aanbieder is van tv internet en bellen pakketten. Vergeet echter niet dat zij ook de minste zenders en het langzaamste internet bieden! Bedenk daarom altijd wat u wenst in uw pakket.

Nog niet overtuigd? Ga dan nogmaals internet bellen tv vergelijken.

Goedkoop internet bellen en tv

 

Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over