Navigatie
  • Televisiezenders. Een basispakket bevat circa 20 televisiezenders. Voor veel mensen is dit niet genoeg. U kunt uw abonnement dan aanvullen met interactieve televisie, uitzending gemist of extra zenders zoals FOX Sport, Film1 of HBO.
  • Internetsnelheid. Met een laag internetpakket krijgt u een snelheid van circa 12 Mbit/s. Dit is voldoende om een paar webpagina’s te bezoeken, maar wanneer u bijvoorbeeld online films afspeelt is een hogere snelheid aan te bevelen.
  • Bellen. Wilt u goedkoop bellen naar vaste (en mobiele) nummers? Let dan op wat de kosten zijn voor bellen. Vaak is dit onbeperkt, maar vaak ook niet.

Wanneer u wilt weten wat bovenstaande opties kosten, kunt u het beste alles in een pakketten vergelijken. U krijgt dan een handig overzicht van alle providers, hun diensten en de tarieven. Dikwijls zijn er ook aanbiedingen, extra kortingsacties of gratis welkomstcadeaus.

Alles in 1 vergelijk voor het grootste gemak

Wanneer u een alles in een pakket afsluit, heeft uw al uw diensten bij één dienstverlener afgesloten. Met al uw vragen kunt u dan bij dezelfde provider terecht. Dit maakt overstappen, opzeggen en klachten indienen gemakkelijker. U hoeft niet meer uit te zoeken welk abonnement u nu waar heeft, maar belt simpelweg uw provider en zit daar direct goed. Ook uw rekeningen bijhouden is eenvoudig. Niet meer drie verschillende rekeningen per maand, maar één factuur waarop ook gelijk het gehele overzicht staat. Wel zo makkelijk. Er is slechts één nadeel: als de serviceprovider een storing heeft, bestaat de kans dat alle diensten uit de lucht zijn en u nergens meer gebruik van kunt maken.

Alles in een pakket vergelijken op Nederlandbreedbandland.nl

Een alles in 1 pakket vergelijken op Nederlandbreedbandland.nl bestaat uit een aantal eenvoudige stappen:

  1. Kies voor Internet, Bellen & TV.
  2. Kies in de linkerkolom uw opties (bijvoorbeeld interactieve tv, goedkoop bellen en de maximale prijs).
  3. Vul de postcodecheck in om te zien welk internet wordt aangeboden op uw adres (optioneel).
  4. Bekijk de resultaten.
  5. Ga naar de aanbieder van uw keuze en sluit af!

De vergelijker maakt deze stappen nog een keer duidelijk.

ALLES IN 1 PAKKET VERGELIJKEN

Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken
Lees meer over