Navigatie
Deel met vrienden!
UPC en Ziggo

Wat verandert er nu Ziggo en UPC zijn gefuseerd?

De fusie tussen UPC en Ziggo houdt in dat er zaken gaan veranderen. Bij het nieuwe Ziggo zijn bijvoorbeeld nieuwe abonnementen te verkrijgen. Dit geldt alleen wanneer u een abonnement wilt wijzigen of voor het eerst een abonnement bij Ziggo afsluit. U kunt kiezen voor het Start-abonnement voor € 49,95 per maand. Horizon TV van UPC blijft behouden en wordt zelfs verbeterd. Met dit basisabonnement kunt u via het Horizon Go-platform via uw tablet of smartphone televisie kijken. Een andere mogelijkheid is het Complete-pakket. Dit biedt meer mogelijkheden, zoals het huren van televisieseries of films en het terugkijken van programma's. Het Max-pakket is het duurst. Bij dit abonnement kunt u ook films en series kijken, maar de internetsnelheid is hoger (200Mbps/20Mbps).

Nieuwe mobiele abonnementen na fusie UPC en Ziggo

Naast nieuwe breedbandabonnementen, veranderen er ook enkele zaken op het gebied van mobiele telefonie. U kunt kiezen uit Ziggo Voldoende, Ruim of Enorm. Ziggo Voldoende sluit u al af voor  9,- per maand, maar bij Ziggo Enorm heeft u bijvoorbeeld 3GB data en u kunt onbeperkt bellen en sms'en. Kiest dus een abonnement dat bij uw behoeften past.

Klantenservice Ziggo en UPC

De klantenservice van Ziggo is erg uitgebreid, je kunt namelijk voor iedere vraag terecht. De online klantenservice is verdeeld in de categorieën: installeren, gebruiken, storingen, administratief, Wifi, televisie, horizon, mobiel, internet, bellen, e-mail en WifiSpots In deze categorieën vind je alles over dat onderwerp. Heb je een vraag over het installeren van digitale en interactieve televisie? Op de website staat een uitleg. Wil je liever je vraag persoonlijk stellen? Dit kun je doen door te bellen naar de klantenservice die 365 dagen per jaar geopend is van 08:00 uur tot 22:00 uur. Je kunt ook je vraag stellen op Twitter en Facebook, een contactformulier invullen of een verkoop- of servicepunt in de buurt bezoeken. Bekijk de website voor meer informatie over de klantenservice van Ziggo en UPC.

Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Niet tevreden over Ziggo en UPC? Vergelijk dan nu alle providers via onze vergelijker en stap gemakkelijk over!

Meer artikelen over Breedband aanbieders
Top 5 aanbieders Tele2 Stipte.nl Telfort Ziggo KPN
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! Start vergelijken